Træterrasser ved Aarhus

Det ekstra frirum udenfor

Går du med tanker om, at en træterrasse kunne tilføje glæde til dit liv? En træterrasse kan mange ting, og vi kan tilpasse den til dine interesser. Måske vil du gerne kunne nyde din frokost på et indbygget borde- og bænkesæt? Skal din udendørsspa integreres? Eller går du meget op i planter, kan vi lave plads til dem, så du kan nyde dem rundt omkring forskellige steder på terrassen. Mulighederne er mange med en træterrasse, og vi vil gøre vores for, at du får dit ønske opfyldt. Vi går meget op i detaljer og finish og vi forlader ikke opgaven, før du kan sidde tilfreds på terrassen og nyde udsigten.

Kvalitetsmaterialer til din træterrasse

Vi lægger primært brunimprægneret terrassebrædder, Jatoba og Ipé. Begge sorter har en meget fin struktur. Jatobaen har en rødbrun nuance, hvor Ipé’en har en mørkebrun farve med grønne nuancer i strukturen. Begge er mest kendte for at være langtidsholdbare og slidstærke – perfekte til terrassen som skal holde i mange år. Har du en anden favoritsort, som du vil have på din terrasse, tager vi selvfølgelig en snak om det.  

Hvad er dine tanker og idéer om en ny træterrasse? Hold dig endelig ikke tilbage for at ringe til os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud!

 

Hvorfor vælge os

 • Du får kvalitet – til tiden!
 • Prisen er fair
 • Finish er key
 • Loyalitet – vi overholder vores aftaler

 

Få et uforpligtende tilbud
  Se vores anbefalinger

  Rigtig god oplevelse

  Rigtig god oplevelse med Nikolaj hele vejen igennem. Arbejdet er flot og blev lavet effektivt. Fantastisk service også efterfølgende, da der skulle rettes lidt til på vores trægulv. Vi vil helt sikkert bruge dem igen til andre opgaver.

  5-stjernet tagterrasse

  Professionelt og ordenligt hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Nikolaj og hans team. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og på alle tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Byggetømreren til projekter. Vi kan varmt anbefale dem.

  Fuldt ud tilfredese og mere til

  Vi har brugt Nikolaj til at rette en skæv (nybygget) tagkonstruktion + lægge tegl på en tilbygning + sætte vinduer i, og er fuldt ud tilfredse med arbejdet.
  Nikolaj sprang til i sidste øjeblik, og har været så god til at kommunikere, er ansvarsfuld og har stor respekt for vores ønsker og behov.
  Han er tydeligvis fagligt kompetent, kom med bud på løsninger vi ikke selv havde tænkt på, og svarer hurtigt på sms og tlf.
  Vi vil til enhver tid anbefale Byggetømreren, og kommer uden tvivl til at bruge Nikolaj en anden gang.

  Få et uforpligtende tilbud