Døre og vinduer ved aarhus

Skal du have udskiftet døre eller vinduer på dit etplanshus?

Vi tilbyder både renovering, reparation og udskiftning af døre og vinduer til enfamilieshuse. Knirker din hoveddør eller er der træk fra vinduet inde i stuen? Vi fikser det for dig, uanset om det drejer sig om en enkelt dør eller en udskiftning af alle husets vinduer.

Vi udfører

 • Udskiftning af døre
 • Udskiftning af vinduer
 • Reparation
 • Renovering

Bedre indeklima og energiforbrug

Nye døre og vinduer kan forbedre dit indeklima og dit energiforbrug. Derudover kan en udskiftning af nye vinduer føre til større lysindfald, der kan åbne rummene op på en helt anden måde. Vi rådgiver dig gerne om materialevalg og hvilke løsninger der vil passe bedst, så både døre og vinduer går i et med husets stil.

Vi stræber altid efter den bedste håndværksmæssige løsning og derfor byder vi gerne ind med alternative løsningsforslag, som du ikke nødvendigvis havde tænkt på. Hvis du vil have skiftet alle vinduer, men vi vurderer, at de kun kræver en reparation, vil vi råde dig til at vælge den anden løsning, så du slipper for unødige omkostninger.

Kommunikation er essentiel for os og det er altid muligt at få professionel sparring.

Få et uforpligtende tilbud – ring til os i dag!

Hvorfor vælge os

 • Du får kvalitet – til tiden!
 • Prisen er fair
 • Finish er key
 • Loyalitet – vi overholder vores aftaler

 

Få et uforpligtende tilbud
  Se vores anbefalinger

  Rigtig god oplevelse

  Rigtig god oplevelse med Nikolaj hele vejen igennem. Arbejdet er flot og blev lavet effektivt. Fantastisk service også efterfølgende, da der skulle rettes lidt til på vores trægulv. Vi vil helt sikkert bruge dem igen til andre opgaver.

  5-stjernet tagterrasse

  Professionelt og ordenligt hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Nikolaj og hans team. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og på alle tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Byggetømreren til projekter. Vi kan varmt anbefale dem.

  Fuldt ud tilfredese og mere til

  Vi har brugt Nikolaj til at rette en skæv (nybygget) tagkonstruktion + lægge tegl på en tilbygning + sætte vinduer i, og er fuldt ud tilfredse med arbejdet.
  Nikolaj sprang til i sidste øjeblik, og har været så god til at kommunikere, er ansvarsfuld og har stor respekt for vores ønsker og behov.
  Han er tydeligvis fagligt kompetent, kom med bud på løsninger vi ikke selv havde tænkt på, og svarer hurtigt på sms og tlf.
  Vi vil til enhver tid anbefale Byggetømreren, og kommer uden tvivl til at bruge Nikolaj en anden gang.

  Få et uforpligtende tilbud