Profil

Byggetømreren ApS

Som selvstændig tømrer har jeg gåpåmod og prioriterer dialogen med kunden. Jeg stiftede mit eget firma, da jeg fik mange efterspørgsler på småopgaver fra private og deri så jeg muligheden for at starte mit eget. 

Det, der kendetegner mig, er, at aftalerne overholdes og der sættes en ære i selv de små opgaver. Dit ønske er af højeste prioritet. Vi tror på, at vejen til de bedste resultater er gennem dialog undervejs i alle processer. På den måde sikrer vi, at opgaven bliver udført, som du vil have det.

Du er velkommen til at ringe på 24792292 for at høre, hvad jeg kan gøre for dig.

Se vores anbefalinger

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse med Nikolaj hele vejen igennem. Arbejdet er flot og blev lavet effektivt. Fantastisk service også efterfølgende, da der skulle rettes lidt til på vores trægulv. Vi vil helt sikkert bruge dem igen til andre opgaver.

5-stjernet tagterrasse

Professionelt og ordenligt hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Nikolaj og hans team. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og på alle tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Byggetømreren til projekter. Vi kan varmt anbefale dem.

Fuldt ud tilfredese og mere til

Vi har brugt Nikolaj til at rette en skæv (nybygget) tagkonstruktion + lægge tegl på en tilbygning + sætte vinduer i, og er fuldt ud tilfredse med arbejdet.
Nikolaj sprang til i sidste øjeblik, og har været så god til at kommunikere, er ansvarsfuld og har stor respekt for vores ønsker og behov.
Han er tydeligvis fagligt kompetent, kom med bud på løsninger vi ikke selv havde tænkt på, og svarer hurtigt på sms og tlf.
Vi vil til enhver tid anbefale Byggetømreren, og kommer uden tvivl til at bruge Nikolaj en anden gang.

Få et uforpligtende tilbud