Gulve ved Aarhus

Gulvet er husets største møbel

Hos Byggetømreren lægger vi alle slags gulve med undtagelse af fliser og vinyl og benytter os primært af sildebensgulv.

Vi påtager os både små som store opgaver, så skal du have omlagt dit betongulv til sildebensgulv i gangen, eller skal gulvet i hele huset have en totalrenovering, så klarer vi opgaven. Hvis det kun er enkelte rum, der skal have lagt nyt gulv, tager vi i vores valg af materialer højde for helhedsindtrykket ift. de andre rum.

Hvilket gulv skal du vælge?

Vi vejleder dig gerne i valg af materialer, så de passer til husets udtryk: Skal dit gulv være af egetræ, laminat eller noget helt tredje? Ønsker du dig noget bestemt, finder vi altid en løsning sammen med dig.

Vi lægger primært gulv for private i Århusområdet, men vi kører gerne længere ud til fx Skanderborg eller Silkeborg, hvis opgaven er til det.

Kontakt os i dag, så vi kan få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi kommer altid ud til dig for bedre at kunne visualisere opgaven og give et tilbud på, hvad der kan gøres.

Hvorfor vælge os

 • Du får kvalitet – til tiden!
 • Prisen er fair
 • Finish er key
 • Loyalitet – vi overholder vores aftaler

 

Få et uforpligtende tilbud




  Se vores anbefalinger

  Rigtig god oplevelse

  Rigtig god oplevelse med Nikolaj hele vejen igennem. Arbejdet er flot og blev lavet effektivt. Fantastisk service også efterfølgende, da der skulle rettes lidt til på vores trægulv. Vi vil helt sikkert bruge dem igen til andre opgaver.

  5-stjernet tagterrasse

  Professionelt og ordenligt hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Nikolaj og hans team. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og på alle tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Byggetømreren til projekter. Vi kan varmt anbefale dem.

  Fuldt ud tilfredese og mere til

  Vi har brugt Nikolaj til at rette en skæv (nybygget) tagkonstruktion + lægge tegl på en tilbygning + sætte vinduer i, og er fuldt ud tilfredse med arbejdet.
  Nikolaj sprang til i sidste øjeblik, og har været så god til at kommunikere, er ansvarsfuld og har stor respekt for vores ønsker og behov.
  Han er tydeligvis fagligt kompetent, kom med bud på løsninger vi ikke selv havde tænkt på, og svarer hurtigt på sms og tlf.
  Vi vil til enhver tid anbefale Byggetømreren, og kommer uden tvivl til at bruge Nikolaj en anden gang.

  Få et uforpligtende tilbud