Tagarbejde i Århus

Trænger dit tag til en kærlig hånd?

Taget er måske ikke det på huset, du til dagligt går og bekymrer dig mest om, men det har alligevel stor betydning for din ejendoms værdi. Er du i tvivl, om dit tag er ved at være slidt, kan vi rådgive dig om, hvad der kan gøres, så dit tag holder længere. Måske kræver det en totalrenovering eller kun en udskiftning af enkelte tagplader. Uanset størrelsen på opgaven, om det er til villaen eller lagerhallen, så er vi klar på opgaven.

Et tag er ikke bare et tag

At skifte et nyt tag er ikke bare at fjerne de gamle tagplader og lægge nogle nye på. Der er mange faktorer, man skal forholde sig til. Kan spærene holde til en ny tagtype? Og hvad er reglerne på området? Dem har vi heldigvis styr på.
Hvis du skifter til en tungere tagtype, er det vigtigt først at være sikker på, at spærene kan holde til det. Med vores baggrund kan vi lave beregningerne på, om spærene kan holde og dermed sikre, at tagkonstruktionen fungerer.

Vi udfører faste undertage og lægger primært eternittagplader, som du kan spotte på de fleste parcelhusboliger. Fordelen ved eternittagplader er, at de er vedligeholdelsesfrie og har lang levetid.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag kræver en reparation eller en totalrenovering, så kontakt os endelig!

 

Hvorfor vælge os

 • Du får kvalitet – til tiden!
 • Prisen er fair
 • Finish er key
 • Loyalitet – vi overholder vores aftaler

 

Få et uforpligtende tilbud
  Se vores anbefalinger

  Rigtig god oplevelse

  Rigtig god oplevelse med Nikolaj hele vejen igennem. Arbejdet er flot og blev lavet effektivt. Fantastisk service også efterfølgende, da der skulle rettes lidt til på vores trægulv. Vi vil helt sikkert bruge dem igen til andre opgaver.

  5-stjernet tagterrasse

  Professionelt og ordenligt hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Nikolaj og hans team. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og på alle tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Byggetømreren til projekter. Vi kan varmt anbefale dem.

  Fuldt ud tilfredese og mere til

  Vi har brugt Nikolaj til at rette en skæv (nybygget) tagkonstruktion + lægge tegl på en tilbygning + sætte vinduer i, og er fuldt ud tilfredse med arbejdet.
  Nikolaj sprang til i sidste øjeblik, og har været så god til at kommunikere, er ansvarsfuld og har stor respekt for vores ønsker og behov.
  Han er tydeligvis fagligt kompetent, kom med bud på løsninger vi ikke selv havde tænkt på, og svarer hurtigt på sms og tlf.
  Vi vil til enhver tid anbefale Byggetømreren, og kommer uden tvivl til at bruge Nikolaj en anden gang.

  Få et uforpligtende tilbud