Akustikløsninger
ved aarhus

Har du dårlig akustik i din bolig?

Bor du i en lejlighed, hvor der er dårlig akustik i stuen eller har du købt et nybygget hus, hvor det runger, når du taler og hvor din stemme giver ekko? Det er der ikke mange, der kan leve med i længden – det skal ordnes.

Hos Byggetømreren er der hjælp at hente, da vi tilbyder flere forskellige akustikløsninger. Der er mange muligheder for at forbedre akustikken i dit hjem eller på arbejdspladsen og vi beskæftiger os med akustikloft og akustikpaneler. Det synes vi er den bedste løsning.

Vi tilbyder akustikløsninger til

 • Private
 • Erhverv
 • Lejligheder
 • Nybyg
 • Kontor

 Individuel løsning til akustikken
Som så meget andet er det individuelt fra bolig til bolig, hvad der kræves for at forbedre akustikken. Det kan spænde fra at kræve en enkelt akustikplade i loftet i stuen til akustikpaneler på væggene i hele huset.  Vi kommer gerne ud for at se og lytte efter, så vi kan finde frem til, hvad der kan dække dit behov og hvad vi dermed kan tilbyde dig. Vigtigt for os er også, at det ikke går ud over æstetikken. En akustikløsning skal bidrage til at dæmpe støj, men husets udtryk skal stadig bevares.  

Kontakt os i dag for at få et tilbud om en akustikløsning til dit hjem!

Hvorfor vælge os

 • Du får kvalitet – til tiden!
 • Prisen er fair
 • Finish er key
 • Loyalitet – vi overholder vores aftaler

 

Få et uforpligtende tilbud




  Se vores anbefalinger

  Rigtig god oplevelse

  Rigtig god oplevelse med Nikolaj hele vejen igennem. Arbejdet er flot og blev lavet effektivt. Fantastisk service også efterfølgende, da der skulle rettes lidt til på vores trægulv. Vi vil helt sikkert bruge dem igen til andre opgaver.

  5-stjernet tagterrasse

  Professionelt og ordenligt hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at være kunde hos Nikolaj og hans team. Der har været god kommunikation hele vejen igennem og på alle tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Byggetømreren til projekter. Vi kan varmt anbefale dem.

  Fuldt ud tilfredese og mere til

  Vi har brugt Nikolaj til at rette en skæv (nybygget) tagkonstruktion + lægge tegl på en tilbygning + sætte vinduer i, og er fuldt ud tilfredse med arbejdet.
  Nikolaj sprang til i sidste øjeblik, og har været så god til at kommunikere, er ansvarsfuld og har stor respekt for vores ønsker og behov.
  Han er tydeligvis fagligt kompetent, kom med bud på løsninger vi ikke selv havde tænkt på, og svarer hurtigt på sms og tlf.
  Vi vil til enhver tid anbefale Byggetømreren, og kommer uden tvivl til at bruge Nikolaj en anden gang.

  Få et uforpligtende tilbud